Hypotheken

De wet- en regelgeving betreffende de financiële markten is de afgelopen jaren flink gewijzigd. Ook de hypotheek voor uw eigen woning kent vele wijzigingen. Veranderingen in de privé-sfeer of een slechtere woningmarkt kan betekenen dat uw financiële huishouding niet meer voelt als een maatpak. Een second opinion van een onafhankelijke adviseur kan een objectieve beoordeling geven waarbij zaken aan het licht komen of u een bevestiging geven dat het goed geregeld is.

Een lastig oerwoud waarin de kleine lettertjes bij geldverstrekkers en fiscale behandeling heel verschillend kunnen zijn. Laat u dus altijd door een Erkend Hypotheekadviseur begeleiden.

Nulagelasten.nl is overeengekomen met samenwerkende Erkend Hypotheekadviseurs dat zij u een gratis hypotheekcheck/1e gesprek aanbieden. Tijdens dat gesprek wordt er een inventarisatie van uw situatie gemaakt en kunnen er verdere afspraken worden gemaakt.  

Voorop staat dat u zich goed kan orienteren op de aangeboden dienstverlening door middel van een heldere en duidelijke klantgerichte advisering.

Na ontvangst van het intakeformulier zal er contact worden opgenomen om een afspraak te maken bij u thuis.


Intakeformulier